Tilaa valokuitu

Olipa valokuitua kaipaava kiinteistösi millä Lopen alueella tahansa, kannattaa sinun lähettää allekirjoitettu kuituhakemus heti, sillä tilausten määrä ja paikal­linen tiheys on merkit­tävin tekijä, jonka perus­teella osuus­kunta tulee priori­soimaan rakennettavat alueet. Hakemus vahvistuu sopimukseksi vasta kun saat osuuskunnalta vahvistuksen siitä, että liittymä voidaan toteuttaa juuri sinulle. Mitään ei tarvitse maksaa sitä ennen, joten mitään riskiä ei hakemukseen liity.

Tilausasiakirjat

Tässä Järventaustan kyläkuitu­osuuskunnan sopimus­asia­kirjat. Lataa ne koneellesi tai ole yhteyksissä ja järjestämme ne sinulle!

  1. osuuskunnan säännöt
  2. hinnasto
  3. liittymäsopimusehdot
  4. liittymäsopimus & osuuskunnan jäsenhakemus & pihakaapelointiohje ja -suostumus

Tilaaminen

Koska suoraan netissä ei liittymäsopimuksen täyttäminen onnistu, talleta se ensin tietokoneellesi. Sitten lataat sen näytöllesi, niin voit täyttää ja tallettaa ensimmäisen sivun suoraan tietokoneellasi.

Toinen sivu pitää tulostaa nimikirjoitustasi varten, koska sitä ei voi lomakkeeseen sähköisesti kirjoittaa. Sen jälkeen skannaa tai valokuvaa se. Skannattu sivu on yleensä riittävän hyvätasoinen lähetettäväksi pdf-tiedostona. Jos valokuvattu sivu jää liian tummapohjaiseksi tai on muuten heikkotasoinen, se pitää lähettää kuvatiedostona (joko jpg tai png). Laita sitten kummatkin tiedostot (eli sivut 1 ja 2) sähköpostiin lopenkuitu@gmail.com.

Lue kaapelointiohje (sivu 3), joka sisältää suostumuksesi kaivuuehtoihin! Sitä sivua ei tarvitse lähettää.

Jos on kysyttävää, tai mikäli et viikon sisällä ole saanut osuus­kunnalta varmis­tus­viestiä lähetyk­sesi vastaan­ottami­sesta, ilmoita siitä Markku Siivolalle: markku.siivola@gmail.com.

Lisätietoja

Lomakkeista itsestään löytyy lisä­tietoja. Apua ja lisä­tie­toja voit pyytää niin lomak­keiden täytöistä, osuuskunnasta, tai valokuituun liittyvistä asioista lähettämällä sähkö­postia osoit­teeseen lopenkuitu@gmail.com tai soitta­malla Markku Siivolalle 0400 666996. Yhteystiedot-sivulta löydät myös paikal­lisia kontakti­henki­löitä.

Kun kuitu on saatu

– Vinkkejä valokuidun saajille ja saaneille