Tilaa valokuitu

Olipa valokuitua kaipaava kiinteistösi millä Lopen alueella tahansa, kannattaa sinun lähettää allekirjoitettu kuitutilaus heti. Tilausten määrä ja paikal­linen tiheys on merkit­tävin tekijä, jonka perus­teella osuus­kunta tulee priori­soimaan rakennettavat alueet koko Lopen alueella. Mitään ei tarvitse maksaa ennen kuin osuuskunta on päättänyt että liittymä tullaan rakentamaan juuri sinun alueellesi, joten mitään riskiä ei tilaamisessa ole.

Tilausasiakirjat

Tässä Järventaustan kyläkuitu­osuuskunnan sopimus­asia­kirjat. Lataa ne koneellesi tai ole yhteyksissä ja järjestämme ne sinulle!

  1. osuuskunnan säännöt
  2. hinnasto
  3. liittymäsopimusehdot
  4. jäsen- ja liittymäsopimuslomake sekä pihakaapelointiohjeet (täytä ja palauta)

Tilaaminen

Lomakkeet voit täyttää helposti tietokoneella kun olet tallettanut ne ensin omalle koneellesi. Koska nimikirjoitukset on kuitenkin kirjoitettava käsin, tulosta lomakkeet paperille, allekirjoita ne, skannaa ja lähetä ne sähkö­postiin lopenkuitu@gmail.com.

Jos skanneria ei ole käytössäsi, ota täyttämiesi dokumenttien sivuista mahdolli­simman hyvä­laa­tuiset digikuvat pyrkien valottamaan ne niin että sivujen pohjat jäävät mahdollisimman valkoisiksi. Lähetä sivut erillisinä JPG- (tai PNG-)tiedostoina (ei PDF-tiedostoina!) sähkö­postiin lopenkuitu@gmail.com tai ota yhteys Markku Siivolaan.

Mikäli et viikon sisällä ole saanut osuus­kunnalta varmis­tus­viestiä lähetyk­sesi vastaan­ottami­sesta, kerro siitä sähköpostilla tai soittamalla.

Lisätietoja

Lomakkeista itsestään löytyy lisä­tietoja. Apua ja lisä­tie­toja voit pyytää niin lomak­keiden täytöistä, osuuskunnasta, tai valokuituun liittyvistä asioista lähettämällä sähkö­postia osoit­teeseen lopenkuitu@gmail.com tai soitta­malla Markku Siivolalle 0400 666996. Yhteystiedot-sivulta löydät myös paikal­lisia kontakti­henki­löitä.